Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2020

Керівник Чернігівської обласної прокуратури відвідав державну установу «Менська виправна колонія № 91»

  

Керівник Чернігівської обласної прокуратури Сергій Василина 23 вересня 2020 року провів особистий прийом громадян у державній установі «Менська виправна колонія № 91». Нагадаємо, в колонії відбувають покарання лише чоловіки, які раніше працювали в суді, органах прокуратури, юстиції та правоохоронних органах. Наразі в установі перебуває 238 засуджених.

У ході робочого візиту керівник обласної прокуратури здійснив обхід виробничих та житлових приміщень, медичної частини та їдальні установи.

Перевірив умови тримання в’язнів, їх матеріально-побутове забезпечення, а також  додержання законодавства про охорону здоров’я.

Водночас, прокурор провів особистий прийом засуджених та надав змістовні роз’яснення на поставлені ними запитання. Правом особистого спілкування з керівником прокуратури скористалися чотири особи.

За результатами відвідування 91 колонії Сергій Василина доручив її адміністрації вжити додаткових заходів з метою недопущення поширення захворювання, спричиненого «COVID-19». Вказав на необхідності сприяння  в реалізації конституційних прав осіб, які перебувають під їх наглядом та суворому дотриманню вимог кримінально-виконавчого законодавства.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1071