Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2020

Під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрито схему реалізації незаконно виготовленого алкоголю

  

Під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури здійснюється розслідування кримінального провадження за фактом незаконного виготовлення марок акцизного податку та збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв (ч. 1 ст. 199, ч. 3 ст. 204 КК України).

На підставі ухвал суду 09 жовтня 2020 року слідчими поліції спільно із співробітниками Управління стратегічних розслідувань та підрозділу внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби проведено обшуки за місцем проживанням фігурантів, а також у місцях реалізації незаконно виготовленої продукції.

За результатами проведення вищевказаних заходів правоохоронцями вилучено близько 2100 літрів водно-спиртової суміші, 1900 літрів готової продукції та 23 тисячі пачок цигарок.

Досудове розслідування триває, з метою встановлення причетних до злочинної діяльності осіб проводяться слідчі (розшукові) дії.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 927