Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.10.2020

На Чернігівщині правоохоронцями в одному з домоволодінь виявлено рослини коноплі та обладнання для їх вирощування

     

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури підрозділом дізнання Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області здійснюється розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного вирощування конопель (ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України).

У ході проведення розслідування, на підставі ухвали суду, 22 жовтня 2020 року, дізнавачами за участю прокурорів та оперативних співробітників Управління стратегічних розслідувань в Чернігівській області ДСР Нацполіції України проведено обшук земельних ділянок, будівель та споруд, які належать жителю м. Чернігова, під час якого виявлено та вилучено рослини коноплі та обладнання для їх вирощування.

На цей час вилучені предмети направлено для проведення відповідних експертиз.

Досудове розслідування триває, з метою встановлення причетних до злочинної діяльності осіб проводяться слідчі (розшукові) дії.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

                       

Прес - служба Чернігівської обласної прокуратури

 

 

 

 

 

кількість переглядів: 934