Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.10.2020

За реагування ювенальних прокурорів визнано незаконними додаткові угоди, якими безпідставно збільшено ціну на природний газ для закладів освіти

  

Завдяки активній та принциповій позиції ювенального прокурора Чернігівської обласної прокуратури Господарським судом області у повному обсязі задоволено позовні вимоги про визнання недійсними додаткових угод про збільшення ціни на природний газ, що поставляється до закладів освіти Чернігівського району, та стягнуто на користь відділу освіти, сім`ї, молоді та спорту Чернігівської райдержадміністрації понад 163 тис. грн.

У судовому порядку прокурором доведено незаконність укладених додаткових угод до договору на постачання природного газу для навчальних закладів та необхідність стягнення з товариства - постачальника коштів, безпідставно сплачених на його користь.

Підставою для звернення до суду стало виявлення прокуратурою порушень законодавства про публічні закупівлі, яке полягало в укладенні сторонами додаткових угод до договору на постачанння газового палива,  якими безпідставно збільшено вартість предмету закупівлі.     


Прес-служба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 965