Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.10.2020

Працівників поліції підозрюють у вчиненні хуліганських дій, внаслідок яких двом потерпілим заподіяні тілесні ушкодження

  

За принципової позиції прокурорів Чернігівської обласної прокуратури 28.10.2020 слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, повідомлено про підозру двом інспекторам Управління патрульної поліції у місті Києві у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України - грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчиненому групою осіб.

Розслідуванням встановлено та підтверджено доказами, що в березні цього року двоє правоохоронців знаходячись в позаслужбовий час у м. Бахмач Чернігівської області, грубо порушуючи громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, виявляючи зверхність над потерпілим, нанесли численних ударів руками та ногами мешканцю м. Бахмач, внаслідок чого останньому заподіяно легкі тілесні ушкодження.

Інший потерпілий, побачивши побиття людини, зробив зауваження та попросив припинити хуліганські дії. Натомість поліцейські на зауваження не відреагували та почали побиття останнього, внаслідок чого заподіяли потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Наразі досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Чернігівської обласної прокуратури


 

 

кількість переглядів: 950