Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2021

Жителя смт Талалаївка Чернігівської області за замах на вбивство двох людей засуджено до 10 років позбавлення волі

  

За принципової позиції прокурора Чернігівської обласної прокуратури Прилуцьким міськрайонним судом Чернігівської області 12.02.2021 ухвалено вирок, яким 45-річного жителя смт Талалаївка Чернігівської області засуджено за замах на вбивство двох осіб.

Прокурором у суді доведено, що у червні 2020 року обвинувачений, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, в ранковий час учинив сварку з жителями одного з сіл Талалаївського району через відмову у спільному вживанні алкогольних напоїв.

У подальшому, на ґрунті неприязних відносин, зловмисник наніс чисельні удари руками в голову господарю обійстя. Одночасно, батько та дружина потерпілого намагались припинити незаконні дії обвинуваченого, у зв’язку з чим останній лезом коси намагався нанести чоловіку удари в голову, а жінці – проникаюче поранення у черевну порожнину.

Після зазначених дій обвинувачений залишив будинок потерпілих. Лише завдяки вчасно наданій медичній допомозі жінка залишилась живою.

За вчинення закінченого замаху на вбивство двох осіб, незакінченого замаху на вбивство особи та нанесення легких тілесних ушкоджень судом обвинуваченому призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили він триматиметься під вартою.

 

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 940