Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2021

Правоохоронці викрили склад нелегального алкоголю і вилучили фальсифікованої продукції на 5,4 мільйона гривень

  

 Під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури слідчими ГУ ДФС у Чернігівській області розслідується кримінальне провадження за фактами незаконного виготовлення та збуту алкогольної продукції (ч. 1 та ч. 3 ст. 204 КК України).
 У ході досудового розслідування встановлено, що мешканці міста Бахмач організували на Чернігівщині збут лікеро-горілчаних виробів, незаконно вироблених на території Київської області. Фальсифіковану, небезпечну для здоров’я продукцію, ділки реалізовували через торговельні мережі області та оголошення в закритих групах месенджерів «Viber» та «WhatsApp».
 На підставі ухвал Новозаводського районного суду м. Чернігова, 18.02.2021 слідчими та оперативними співробітниками фіскальної служби проведено 4 обшуки приміщень та транспортних засобів, які використовувались для виготовлення, накопичення та транспортування незаконно виготовленої алкогольної продукції.
 За результатами проведених обшуків із незаконного обігу вилучено: 7780 літрів готового до реалізації фальсифікату та 19300 літрів спирту, орієнтовною вартістю 5,4 мільйони гривень, а також пластикові ємності з залишками рідини з характерним запахом спирту, шланги, спиртометри, лійки та іншу фурнітуру.
 Досудове розслідування триває, з метою встановлення причетних до злочинної діяльності осіб проводяться слідчі (розшукові) дії.

 

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 743