Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.03.2021

З незаконного обігу вилучено понад тисячу літрів фальсифікованого алкоголю

  

Під процесуальним керівництвом обласної прокуратури слідчими ГУ ДФС у Чернігівській області розслідується кримінальне провадження за ч. 1, ч. 3 ст. 204 КК України за фактом незаконного виготовлення та збуту алкогольної продукції.

У ході досудового розслідування встановлено, що мешканець м. Чернігова організував діяльність з незаконного виготовлення з недоброякісної спиртовмісної сировини та реалізації лікеро-горілчаних виробів в мережі «Інтернет» за допомогою створених ним двох інтернет-сайтів. Відправлення фальсифікованої алкогольної продукції покупцям здійснювалося через одну з компаній, яка займається наданням транспортно – поштових послуг.

У даному кримінальному провадженні, на підставі ухвал Новозаводського районного суду м. Чернігова, проведено 6 обшуків приміщень та транспортних засобів, які використовувались для накопичення та транспортування незаконно виготовленої алкогольної продукції. З незаконного обігу вилучено 1095 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв в пластиковій тарі та в тарі «bag-in-box», без марок акцизного податку, орієнтовною вартістю 220 тис. грн, пластикові ємності з залишками рідини з характерним запахом спирту, спиртометри, фурнітуру.

Досудове розслідування триває, з метою встановлення причетних до злочинної діяльності осіб проводяться слідчі (розшукові) дії.


Пресслужба Чернігівської обласної  прокуратури

кількість переглядів: 964