Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2021

Представлені керівники новостворених окружних прокуратур Чернігівщини

      

Сьогодні в день початку роботи окружних прокуратур керівник Чернігівської обласної прокуратури Сергій Василина представив колективу Козелецької окружної прокуратури нового керівника - Романа Перерву.

Сергій Василина привітав очільника окружної прокуратури з призначенням і визначив першочергове завдання - активно та результативно працювати для захисту закону.

“Перед окружною прокуратурою стоять серйозні виклики. Роботи - багато, але я сподіваюсь, що Козелецька окружна прокуратура стане дієвим координуючим органом правозахисної системи, який міцно стоятиме на захисті закону” - наголосив керівник Чернігівської прокуратури.
    

“Окружні прокуратури знаходяться у найтіснішому  контакті з місцевими громадами, тому мають велике навантаження і велику відповідальність. Але вкрай важливо, щоб зміни, які сьогодні відбуваються, не позначилися на ефективності діяльності органів прокуратури. Ні суспільство, ні держава не повинні відчути зволікання та гальмування у зв'язку із реорганізацією діяльності прокуратури. Я сподіваюсь, що разом з керівниками усіх окружних прокуратур Чернігівщини ми досягнемо мети, поставленої реформою, - утвердження верховенства закону та підвищення довіри суспільства,” - підкреслив Сергій Василина.

Також цього дня заступники керівника Чернігівської обласної прокуратури Владислав Грюк та Андрій Никифорук представили керівників Корюківської окружної прокуратури - Сергія Розинку, Новгород-Сіверської окружної прокуратури - Івана Клюя, Ніжинської окружної прокуратури - Ігоря Лайла та Прилуцької окружної прокуратури - Ольгу Сєліну.

Довідково: інформація про керівників окружних прокуратур

Перерва Роман Володимирович
Вищу освіту здобув у Національній юридичній академії імен Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 2006 року. За цей час обіймав різні посади в прокуратурах Донецької області та м. Києва.

Розинка Сергій Олександрович
Вищу освіту здобув у Національній юридичній академії імен Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 2004 року. За цей час обіймав різні посади в прокуратурі Чернігівської області.

Лайло Ігор Вікторович
Вищу освіту здобув у Національній юридичній академії імен Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 1999 року. За цей час обіймав різні посади в прокуратурі Донецької області.

Клюй Іван Іванович
Вищу освіту здобув у Національній юридичній академії імен Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 2006 року. За цей час обіймав різні посади в прокуратурі Чернігівської області.

Селіна Ольга Василівна
Вищу освіту здобула в Національній юридичній академії імен Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 1995 року. За цей час обіймала різні посади в прокуратурах Запорізької та Київської областей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1980