Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.05.2021

Розкрито минулорічне вбивство в м. Борзна

   

За процесуального керівництва прокурорів Ніжинської окружної прокуратури 45-річному мешканцю м. Борзна повідомлено про підозру у кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 1 ст. 115 КК України  (Умисне вбивство).

У листопаді 2020 року за місцем проживання у м. Борзна було знайдено вбитою 67-річну місцеву мешканку. Смерть потерпілої настала в результаті численних ножових поранень.

Досудовим розслідуванням установлено причетність до скоєння цього злочину 45-річного раніше судимого безробітного місцевого мешканця.

Під час санкціонованих обшуків у помешканні вказаного громадянина виявлено та вилучено речові докази, які у сукупності з результатами судових експертиз та іншими здобутими у ході розслідування доказами надали прокурору достатні підстави для повідомлення про підозру.

Наразі підозрюваний перебуває під вартою.

Досудове слідство триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1089