Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.05.2021

Керівництво обласної прокуратури відвідало державну установу «Новгород-Сіверська установа виконання покарань (№ 31)»

     

Керівник Чернігівської обласної прокуратури Сергій Василина та його заступник Владислав Грюк 19.05.2021 відвідали державну установу «Новгород-Сіверська установа виконання покарань (№ 31)», перевірили умови, в яких тримаються ув’язнені та засуджені, стан дотримання їх конституційних прав.

Проведено ознайомлення з роботою медичної частини, харчоблоку, лазні. Особливу увагу звернуто на медико-санітарне обслуговування та матеріально-побутове забезпечення осіб, які тримаються в установі.

Під час спілкування з в’язнями надано роз’яснення законодавства та відповіді на питання, що їх цікавлять.

За результатами відвідування установи наголошено на необхідності приділення її адміністрацією належної уваги додержанню режимних обмежень, вимог кримінально-виконавчого законодавства та законодавства про попереднє ув’язнення щодо забезпечення прав та обов’язків в’язнів, створення безпечних умов тримання.

Довідково: державна установа «Новгород-Сіверська установа виконання покарань (№ 31)» - установа максимального рівня безпеки в якій функціонують сектор максимального рівня безпеки для тримання чоловіків, засуджених до довічного позбавлення волі, дільниця слідчого ізолятора, арештний дім.  Наразі в установі відбувають покарання 75 засуджених до довічного позбавлення волі.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1018