Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.05.2021

За отримання неправомірної вигоди затримано двох співробітників Управління патрульної поліції в Чернігівській області

  

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури слідчими четвертого слідчого відділу (з дислокацією у м. Чернігові) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві,  20 травня у Чернігові викрито двох поліцейських батальйону Управління патрульної поліції в Чернігівській області за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Старший лейтенант та капрал налагодили механізм вимагання та отримання неправомірної вигоди від мешканців міста за непритягнення їх   до адміністративної відповідальності нібито за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Під час чергової передачі коштів поліцейських затримано. При них вилучено 12 тис. грн.   
Оперативний супровід здійснювали співробітники Чернігівського  управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Досудове слідство у кримінальному провадженні триває. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.
    
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1077