Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.06.2021

Юні художники з родин працівників обласної та окружних прокуратур малювали свої мрії про літо. ФОТО

    

Конкурси дитячого малюнку, які проводяться серед дітей працівників стають вже традиційними для Чернігівської обласної прокуратури. Організатори – керівництво прокуратури та профспілкова організація  намагаються якомога більше звертати уваги на зміцнення родинних зв’язків, підтримку та розвиток дитячих талантів, адже так формується наше творче, талановите, активне майбутнє.

Конкурс дитячого малюнку «Літо моєї мрії» був приурочений до початку літніх канікул та Дню захисту дітей. Юні художники різного віку із задоволенням взяли участь у цьому чудовому творчому заході, поділившись у своїх роботах мріями та сподіваннями.

Напередодні свята керівник Чернігівської прокуратури Сергій Василина звернувся до дітей та працівників з такими словами: «Усмішки дітей – це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості та довіри, що розтане навіть найсуворіше й загартоване проблемами серце. Тож сьогодні у День захисту дітей бажаю усім нам зануритися у свято щастя, усмішок і щирої дитячої радості. Нехай наші родини будуть міцними, єдиними, надійними і люблячими. Нехай звучить дитячий сміх, народжуються надії та здійснюються мрії!».

І деякі мрії юних художників почали збуватися уже в перший день літа, ніхто з них не залишився без подарунків і приємних сюрпризів, найочікуванішим з яких стала поїздка до столичного зоопарку.



 

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 801