Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2021

До суду скеровано обвинувальний акт у справі про ДТП за участі правоохоронця

   


За процесуального керівництва прокурорів Чернігівської обласної прокуратури слідчими четвертого слідчого відділу (з дислокацією у м. Чернігові) територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві, завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно співробітника одного з підрозділів ГУ ДСНС у Чернігівській області.

Встановлено, що 05.05.2021 року 22-річний правоохоронець, рухаючись   по вул. Жабинського в м. Чернігів, на власному автомобілі «AUDI A6» , внаслідок порушення правил безпеки дорожнього руху здійснив наїзд   на 62-річну мешканку області, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

В результаті ДТП потерпіла отримала середнього ступеня тяжкості тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні.
Дії обвинуваченого кваліфіковані за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 677