Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.06.2021

Прокурори Чернігівщини долучилися до благодійності

В рамках спартакіади працівників органів прокуратури Чернігівщини, яка відбулася 5 червня на оздоровчо-спортивній базі, пройшла і спільна  доброчинна акція з благодійним фондом “Я майбутнє України”.

Під час акції учасники та глядачі спартакіади зробили благодійні внески на користь діток, якими опікується Фонд.

Благодійний фонд “Я майбутнє України” – це унікальна благодійна організація. Він опікується найвразливішими дітьми-сиротами та позбавленими батьківського піклування, причому це діти-інваліди або з рідкісними захворюваннями, що потребують особливого медобладнання, ліків, догляду. Волонтери організації не просто надають допомогу, а супроводжують кожну дитину, беручи участь у її становленні та розвитку. Наразі це понад 3 тисячі дітей по всій Україні.

“У щоденних клопотах чи радісних подіях життя ми не повинні забувати про тих, кому зараз важко, хто потребує допомоги, особливо, коли це діти. Ділитися добром з ближнім - одна з найбільших чеснот людини. Тому колектив обласної прокуратури радо прийняв пропозицію долучитися до благодійної акції і допомогти діткам, якими опікується фонд “Я майбутнє України”, - наголосив керівник Чернігівської обласної прокуратури Сергій Василина.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 683