Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.06.2021

Вбивство пенсіонерки за 7300 гривень – судитимуть 27- річного чернігівця

      

Чернігівською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 27-річного мешканця Чернігова за фактами умисного вбивства з корисливих мотивів та розбою (п. 6 ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст. 187 КК України).

Установлено, що у березні 2021 року у с. Довжик Чернігівського району підозрюваний прийшов до будинку, в якому мешкала 81-річна пенсіонерка, через незамкнені двері потрапив у помешкання та, погрожуючи предметом схожим на пістолет, став вимагати у потерпілої гроші. Коли та відмовила, молодик повалив літню жінку на підлогу і завдав їй не менше п’ятнадцяти ударів молотком по голові. Від отриманих ушкоджень пенсіонерка померла на місці події.

Вбивши жінку, нападник обшукав її будинок, в одній з кімнат знайшов 7300 грн та заволодів ними.

До відома: санкція п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

 

кількість переглядів: 721