Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.07.2021

Незаконне поширення алкогольних виробів у Бахмачі.Обвинувальний акт направлено до суду

  

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури закінчено досудове розслідування і направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактами незаконного придбання з метою збуту, зберігання з цією ж метою та збуту незаконно виготовленої алкогольної продукції (ч. 1 ст. 204 КК України).

Встановлено, що житель м. Бахмач у 2020-2021 роках неодноразово  займався придбанням, зберіганням з метою збуту та збутом у м. Бахмач незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

Відповідно до висновків експерта, вилучені правоохоронцями алкогольні напої є водним розчином етилового спирту, що не відповідає вимогам ДСТУ. Загалом у підозрюваного в місцях зберігання незаконно виготовленої продукції вилучено 373 пляшок незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 760