Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.07.2021

120 тис. грн збитків під час реконструкції вуличного освітлення в Іванівці.Обвинувальний акт стосовно посадовця скеровано до суду

   

Прокурорами Козелецької окружної прокуратури передано до суду обвинувальний акт стосовно інженера з технічного нагляду, службова недбалість якого призвела до спричинення збитків територіальній громаді (ч. 1 ст. 367 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено, що у жовтні 2018 року інженер з технічного нагляду під час виконання будівельних робіт з реконструкції вуличного освітлення на території Іванівської сільської ради Чернігівського району, внаслідок неналежного виконання своїх службових обов'язків, допустив порушення виконання проектно-кошторисної документації, що виразилось у відхиленні підрядником від проекту та завищенні вартості фактичного виконання будівельних робіт на суму  майже 120 тис. грн.

З метою відшкодування заподіяних державі збитків прокурором заявлено цивільний позов.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 780