Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2021

Судом обрано запобіжний захід чоловіку, який підозрюється у вчиненні насильницьких дій сексуального характеру стосовно 13-річної дівчинки

      

Слідчим за погодженням з ювенальним прокурором Чернігівської окружної прокуратури повідомлено про підозру місцевому мешканцю, який вчинив насильницькі дії сексуального характеру відносно малолітньої.

Встановлено, що 28 липня, 54-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, запросивши до себе додому 13-річну дівчинку, яка раніше систематично прибирала його оселю за грошову плату, з метою подолання її опору, заподіяв не менше 10 ударів рукою по голові потерпілої. Надалі, дорослий змусив дитину роздягнутись до спідньої білизни, після чого вчинив щодо неї сексуальні дії.

На підставі отриманих доказів, зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 153 КК України (сексуальне насильство щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років).

Судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Він перебуває у ДУ «Чернігівський слідчий ізолятор».

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 980