Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.08.2021

Незаконна порубка дерев на території національного парку. Підозрюється мешканець Коропа

    

За процесуального керівництва Новгород-Сіверської окружної прокуратури мешканцю смт Короп  повідомлено про підозру за фактом незаконної порубки лісу, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 4 ст.246 КК України).

За даними слідства, підозрюваний у вересні 2020 року, здійснив незаконну рубку дерев в урочищі «Берегове», що входить до Мезинського національного природного парку на території Будищенського старостинського округу Коропської селищної ради Новгород-Сіверського району.

Внаслідок самовільної незаконної порубки 270 дерев сосни, 105 - берези, 5 - осики, завдано шкоди на суму понад 340 тис. грн.

Досудове розслідування  у кримінальному провадженні здійснюється слідчим відділом Новгород-Сіверського РВП Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Примітка: відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Новгород-Сіверської окружної прокуратури

кількість переглядів: 842