Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2021

Консолідація зусиль у боротьбі із злочинністю. В Новгороді-Сіверському відбулася координаційна нарада з питань запобігання і протидії злочинності

  

31 серпня 2021 року у Новгород-Сіверської районної державної адміністрації  виконуючий обов’язки керівника Новгород-Сіверської окружної прокуратури Антон Дудко, за участі заступника керівника Чернігівської обласної прокуратури Владислава Грюка та голови районної державної адміністрації Тараса Молочка, провів координаційну нараду з керівниками правоохоронних органів, на якій обговорювалось питання стану запобігання і протидії злочинності, взаємодія правоохоронних органів з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

 

У нараді взяли участь Новгород-Сіверський міській голова Людмила Ткаченко, Семенівській міській голова Сергій Деденко, Коропський селищний голова Володимир Куніцин.

Антон Дудко звернув увагу на те, що основна діяльність правоохоронних органів повинна бути направлена на боротьбу із злочинністю у сфері використання та освоєння бюджетних коштів, охорони надр, використання лісового фонду, обігу наркотичних засобів.


За інформацією Новгород-Сіверської окружної прокуратури

 

кількість переглядів: 1166