Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.09.2021

Розкрито тяжкий злочин минулих років. Підозрюваного взято під варту

  

За процесуального керівництва Ніжинської окружної прокуратури  розкрито тяжкий злочин, скоєний у травні 2019 року у м. Ніжин.

Завдяки скоординованим спільним діям прокуратури та поліції встановлено особу і затримано громадянина, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Досудовим розслідуванням установлено, що у травні 2019 року 34-річний ніжинець поблизу школи № 5 м. Ніжина завдав потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, унаслідок яких той помер. Окрім того в ході розслідування зібрано докази, які свідчать, що вказаний громадянин у березні 2021 року під час спільного розпиття спиртних напоїв спричинив своєму знайомому тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя.

На даний час громадянину повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 121 КК України.

Слідчим суддею Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області за клопотанням сторони обвинувачення підозрюваному на час досудового розслідування обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Ніжинської окружної прокуратури

 

кількість переглядів: 1095