Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2021

Підозрюваному в убивстві матері чернігівцю обрано запобіжний захід – тримання під вартою

  

 За процесуального керівництва прокурорів Чернігівської окружної прокуратури     Деснянським районним судом м. Чернігова обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою  45-річному місцевому жителю, який обгрунтовано підозрюється в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України).

Досудовим слідством встановлено, що наприкінці червня поточного року чоловік за місцем свого проживання з мотивів особистих неприязних відносин, діючи умисно та свідомо бажаючи настання смерті власній матері, завдав їй чисельних ударів гострим предметом по голові, чим спричинив множинні колото-різані поранення з ушкодженням мозку та переломами черепа, від яких жінка померла на місці події. Після чого зник з місця злочину і тривалий час переховувався, поки не був затриманий правоохоронцями.

Наразі підозрюваний перебуває у ДУ «Чернігівський слідчий ізолятор».

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

 

кількість переглядів: 1011