Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.10.2021

У Чернігівській обласній прокуратурі відбулася зустріч із представниками ЗМІ та громадських організацій

      

У четвер 30 вересня в Чернігівській обласній прокуратурі відбулася зустріч заступника керівника Чернігівської обласної прокуратури Андрія  Никифорука з представниками неурядових організацій та засобів масової інформації Чернігова та області, на якій обговорено питання протидії кримінальним правопорушенням, вчиненим стосовно журналістів, зокрема щодо перешкоджання їх професійній діяльності на Чернігівщині.

У заході взяли участь представники обласної прокуратури, ГУНП в Чернігівській області, ГО «Інститут масової інформації», неурядових громадських організацій, місцевих телеканалів, Інтернет-видань та друкованих ЗМІ.

Учасники обговорили проблемні питання в організації розслідування кримінальних проваджень щодо перешкоджання журналістській діяльності в регіоні, взаємодію правоохоронних органів, представників неурядових організацій та засобів масової інформації. Зокрема прокурори поінформували про кримінальні провадження, із вказаної сфери, які сьогодні розслідуються правоохоронцями області.

«Дотримання прав журналістів, законність під час проведення досудового розслідування у кримінальних провадженнях про правопорушення стосовно журналістів - одним із пріоритетних напрямів діяльності органів прокуратури», - наголосив Андрій Никифорук. І лише спільні скоординовані дії представників ЗМІ, громадськості та правоохоронців дозволять зробити цю роботу максимально ефективною та результативною, наголосив заступник керівника обласної прокуратури.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1418