Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2021

Підозрюваних у вбивстві поліцейського в Чернігові триматимуть під вартою

    

Деснянський районний суд м. Чернігова задовольнив клопотання прокурора, погоджене зі слідчим, і застосував до чотирьох мешканців Чернігова (троє з яких неповнолітні), підозрюваних в умисному вбивстві, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (п. 12. ч. 2 ст. 115 КК України), запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За даними слідства в ніч на 2 жовтня 2021 року поряд із одним із супермаркетів на вул. Незалежності м. Чернігова виник конфлікт між двома поліцейськими (на той час вони не виконували своїх службових обов’язків і перебували у відпустці) і групою молодих людей. В результаті конфлікту співробітникам поліції було завдано тілесні ушкодження, від яких один помер на місці події, а інший - потрапив до лікарні. 

Окрім того, ще одному 32-річному чернігівцю повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж),

Чоловік підозрюється у заволодінні особистими речами одного з потерпілих. Йому також суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове слідство триває.
Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1414