Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.10.2021

Поліцейського викрито на хабарі від особи, що незаконно торгувала алкоголем. ФОТО

        

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури слідчими територіального управління ДБР, розташованого в м. Києві, 19 жовтня затримано в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 3 ст. 368 КК України, керівника одного з районних секторів поліцейської діяльності ГУНП в Чернігівській області.

Досудовим розслідуванням установлено, що співробітник поліції систематично (щомісячно) вимагав неправомірну вигоду у жителів міста Чернігова за непритягнення їх до відповідальності за торгівлю алкогольними напоями без відповідних дозволів Після одержання від місцевої жительки чергової суми грошових коштів він був затриманий правоохоронцями.

На даний час тривають невідкладні слідчі дії (проводяться обшуки).

В рамках кримінального провадження також встановлюються інші особи, які платили поліцейському за непритягнення їх до відповідальності за незаконну торгівлю алкоголем.


Примітка: Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

 

 

 

кількість переглядів: 1454