Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.11.2021

13 700 саджанців сосни - прокурори Чернігівщини долучилися до акції «Створюємо ліси разом» (ФОТО)

     

Понад 13 700 штук сіянців сосни звичайної на площі 2,4 га Березняського лісництва ДП «Чернігівський лісгосп» висадили 29 жовтня спільно із лісівниками прокурори Чернігівщини. На чолі з керівниками працівники Чернігівської обласної прокуратури, усіх окружних прокуратур, та Спеціалізованої екологічної прокуратури підтримали ініціативу Президента України «Зелена країна» і долучилися до Всеукраїнської екологічної акції Державного агентства лісових ресурсів «Створюємо ліси разом». 

Із цікавістю та відповідальністю колектив прокуратури спостерігав за лісничим Березнянського лісництва Андрієм Корогодом, який провів інструктаж та розповів про тонкощі цієї складної справи. 

Саджали тендітні сіянці сосни за допомогою меча Колесова, вага якого майже 4,5 кг,  але у цій непростій роботі допомагав бадьорий настрій всіх учасників акції.

Задоволені результатом своїх  зусиль чернігівські прокурори кинули виклик колегам із Сумської обласної прокуратури та закликали їх долучитися до акції. 

У рамках програми Президента “Зелена країна” за 3 роки по всій країн планується висадити 1 мільярд нових дерев, за 10 років – збільшити площу лісів на 1 мільйон гектарів. Власне, кожен може долучитися до озеленення країни!

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури


кількість переглядів: 1080