Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.11.2021

В Чернігові викрито розповсюджувачів амфітаміну та канабісу. ФОТО

  

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури  викрито та повідомлено про підозру групу мешканців Чернігова у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 К України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинене повторно).

За даними слідства, особи, переслідуючи корисливу мету, використовуючи Інтернет-месенджер «Телеграм» здійснювали розповсюдження психотропної речовини, обіг якої обмежено – амфетамін та наркотичних засобів – канабісу на території міста Чернігова та області шляхом закладок. Під час обшуків за місцем проживання затриманих виявлено та вилучено амфітамін, канабіс та електронні ваги із залишками речовини, що підтверджує умисел на подальший збут наркотичних та психотропних речовин.

Правопорушників затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про застосування до підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Операцію з викриття проведено прокурорами спільно зі слідчим управлінням ГУНП та управлінням боротьби з наркозлочинністю в  Чернігівській області.

Примітка. Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1200