Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2021

У Чернігівській обласній прокуратурі відбулося урочисте засідання з нагоди 30-ї річниці прокуратури України. ФОТО

      

“Сьогодні одне з головних завдань, яке стоїть перед органами прокуратури, це - повернення довіри суспільства. І єдиний шлях досягнення мети - щире служіння Закону і захист Справедливості.

Я вітаю кожного з колег – і тих, хто влився до наших лав нещодавно, і тих, хто працює в органах прокуратури багато років, з нашим професійним святом.

Бажаю усім наснаги, професійного успіху, поваги суспільства, любові та тепла близьких, мирного неба та сімейного  благополуччя!”

З такими вітальними словами звернувся до колег керівник Чернігівської обласної прокуратури Сергій Василина, відкриваючи урочистості з нагоди професійного свята та 30-ї річниці прокуратури України.

Керівник обласної прокуратури вручив відомчі відзнаки, подяки і грамоти Чернігівської обласної адміністрації та обласної ради кращим працівникам обласної та окружних прокуратур.

Зокрема нагрудним знаком “За сумлінну службу в органах прокуратури в органах прокуратури” нагороджено заступника керівника Чернігівської обласної прокуратури Андрія Никифорука, прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання публічного обвинувачення обласної прокуратури Андрія Авраменка, прокурора Ніжинської окружної прокуратури Юрія Дуся. Грамотами Генерального прокурора - прокурора Корюківської окружної прокуратури Андрія Карапуту та прокурора Чернігівської окружної прокуратури Дарину Сироїд

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1917