Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.12.2021

Вітання керівника Чернігівської обласної прокуратури Сергія Василини з Новим роком

Щасливого Нового року!
 
Минув рік. Рік наших спільних переживань, боротьби та перемог. Рік викликів, змін, але попри все - неухильного поступу вперед.
 
Згадуючи рік, що минає, ми подумки повертаємося до сподівань, які ми на нього покладали. Щось сповнилось, а до чогось ще треба йти. Але залишаючи у старому році свої злети та падіння, ми беремо у новий прагнення змін на краще, віру у наші сили та впевненість у майбутньому.
 
Хочу подякувати нашій прокурорській родині Чернігівщини за роботу у цей непростий, але дуже плідний рік. Досягнуто немало, але попереду складна дорога на шляху утвердження Закону. Та я впевнений у наших силах, знаннях та досвіді.
 
Під час новорічних свят ми всі поринаємо в добре знайому з дитинства казку та нові мрії. Тож нехай магічне диво Нового року подарує усім радісний настрій, приємні зустрічі та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай новий 2022 рік стане для всіх роком добрих і позитивних змін.
 
Бажаю, щоб свята були радісними, а рік новий – багатим на успіхи. Нехай у завжди у ваших оселях панують злагода, любов і добробут. Здоров’я, натхнення і усього найкращого у новому році!
 
Зі святом!
Сергій ВАСИЛИНА
 

кількість переглядів: 2026