Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.01.2022

Травмування плавця на Десні – керманичу моторного човна повідомлено про підозру

     

За процесуального керівництва Чернігівської окружної прокуратури мешканцю Чернігова повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки на транспорті, що спричинило тяжкі наслідки, а також у завідомому залишенні без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані (ст. 291, ч.1 ст.135 КК України).

З урахуванням результатів проведених у ході досудового розслідування судових експертиз та отриманих доказів установлено, що 18 липня минулого року, близько 21 години, 38-річний місцевий мешканець, керуючи моторним човном, рухався річкою Десна в межах м.Чернігова. В районі пішохідного мосту чоловік проявив неуважність і допустив контакт керованого ним човна з плавцем.

Внаслідок потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження за ознакою небезпеки для життя в момент заподіяння.
У подальшому підозрюваний, якого очевидці події повідомили про зіткнення його човна з плавцем, залишив постраждалого на місці події у небезпечному для життя стані.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

 

 

 

кількість переглядів: 1158