Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.06.2022

Заступник керівника обласної прокуратури Владислав Грюк відвідав Новгород-Сіверську установу виконання покарань

  

Заступник керівника Чернігівської обласної прокуратури Владислав Грюк 17 червня відвідав державну установу «Новгород-Сіверська установа виконання покарань (№ 31)».

Заступник керівника обласної прокуратури перевірив умови, в яких тримаються ув’язнені та засуджені та стан дотримання їх конституційних прав.

Також під час візиту Владислав Грюк ознайомився з роботою медичної частини, харчоблоку та лазні. Особливу увагу звернув на медико-санітарне обслуговування та матеріально-побутове забезпечення осіб, які тримаються в установі.

Під час спілкування з в’язнями роз’яснив вимоги законодавства та відповів на усі їх запитання.
За результатами відвідування установи наголошено на необхідності приділення її адміністрацією належної уваги додержанню режимних обмежень, вимог кримінально-виконавчого законодавства та законодавства про попереднє ув’язнення щодо забезпечення прав та обов’язків в’язнів, створення безпечних умов тримання.

Довідково: державна установа «Новгород-Сіверська установа виконання покарань (№ 31)» - установа максимального рівня безпеки в якій функціонують сектор максимального рівня безпеки для тримання чоловіків, засуджених до довічного позбавлення волі, дільниця слідчого ізолятора, арештний дім.
Наразі в установі відбувають покарання 76 засуджених до довічного позбавлення волі.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 469