Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.10.2022

Виявили наркотиків на майже 1,5 млн грн – мешканцю Прилуцького району повідомлено про підозру

  

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури слідчим повідомлено про підозру чоловіку, який незаконно придбав та зберігав з метою збуту наркотичні засоби і психотропні речовини в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, жителя Прилуцького району затримано одразу після отримання у поштовому відділенні посилки з психотропною речовиною вагою 1,5 кг, обіг якої заборонений на території України. У ході проведення огляду автомобіля та місця проживання підозрюваного виявлено та вилучено ще майже 6 кг наркотичних засобів.

Правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України. До підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення.

Санкція ч. 3 ст. 307 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 498