Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.11.2022

Незаконне зберігання бойових припасів та психотропних речовин – скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього поліцейського

  

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього поліцейського за незаконне придбання та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу, а також за придбання та зберіганні психотропних речовин у великих розмірах без мети збуту (ч. 1 ст. 263 та ч. 2 ст. 309 КК України).

Досудовим розслідування встановлено, що 27-річний сержант поліції, у липні 2022 року, через мережу Інтернет замовив та отримав для власного вжитку особливо небезпечну психотропну речовину «PVP».

У  ході особистого огляду обвинуваченого та обшуку його житла виявлено та вилучено психотропну речовину «PVP», загальною масою 2,8 г., а також пристрої для її вживання. Окрім цього, колишній поліцейський незаконно придбав та зберігав набої до нарізної, автоматичної зброї в кількості понад 200 штук.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 425