Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.11.2022

Повідомлено про підозру працівнику судової охорони

  

За процесуального керівництва прокурорів Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру працівнику судової охорони за фактом умисного вбивства поліцейського (ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено, що 19.11.2022 близько 23 години біля одного із закладів відпочинку міста Бахмач, унаслідок раптового конфлікту, було завдано ножове поранення 30-річному поліцейському сектору реагування патрульної поліції одного з районних відділень області, який перебував поза службою.

Від отриманих тілесних ушкоджень старший сержант поліції 20.11.2022 помер у лікарні.

За підозрою у вчиненні кримінального правопорушення затримано 25-річного капрала служби судової охорони Територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області.

До суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного засобу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчими П’ятого слідчого відділу (з дислокацією у місті Чернігові) Територіального управління ДБР, розташованого у місті Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 429