Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.02.2023

На Чернігівщині судитимуть торговців наркотиками

  

Чернігівською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно учасників організованої злочинної групи за незаконне виготовлення та збут наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311, ч. 1 ст. 317, ч. 1 ст. 306 КК України).

За даними слідства, мешканець міста Ніжина у серпні 2021 року створив організовану групу, залучивши своїх знайомих із числа мешканців м. Ніжина.

Організатор злочинної схеми у підпільній лабораторії здійснював виготовлення психотропної речовини «амфетаміну», після чого передавав її своїм спільникам для подальшої реалізації.

Усі учасники групи мали на меті одержання неправомірної вигоди від вчинення особливо тяжких кримінальних правопорушень, пов’язаних із збутом психотропних речовин.

Викриття протиправної діяльності проводилось спільно зі слідчими СУ ГУНП в Чернігівській області за оперативного супроводу УСР ДСР НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Поресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 615