Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.02.2023

На Чернігівщині повідомлено про підозру торговцям наркотичними засобами

  

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру п’ятьом мешканцям області у незаконному збуті наркотичних засобів та їх незаконному зберіганні у великих розмірах за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства учасники групи збували особливо небезпечний наркотичний засіб «канабіс» в Ніжинському та Ічнянському районах. В одного з них наркотичні засоби було виявлено у великій кількості. За результатами проведення спецзаходів 22.02.2023 всіх осіб було затримано.

Під час здійснення комплексу обшуків місць проживання фігурантів та їх транспортних засобів вилучено 2 мішки канабісу, а також більше 20 згортків з наркотичними речовинами, дві гранати Ф-1 та 220 літрів спирту.

Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів.

Викриття протиправної діяльності підозрюваних проводилося співробітниками УСР ДСР Національної поліції України, спільно зі слідчими СУ ГУНП в Чернігівській області.

Досудове розслідування за вказаним фактом триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 680