Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.03.2023

Співробітнику слідчого ізолятора повідомлено про підозру у одержанні неправомірної вигоди

  

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру молодшому інспектору Державної установи «Чернігівський слідчий ізолятор» у одержанні неправомірної вигоди службовою особою (ч. 1 ст. 368 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено, що службовець у березні 2023 року одержав неправомірну вигоду в сумі 30 тис. грн за занесення на територію Державної установи мобільних телефонів та їх передачу утримуваним особам.

Підозрюваного затримали безпосередньо при спробі занесення заборонених предметів на територію установи. Під час проведення обшуку було виявлено та вилучено 10 мобільних телефонів та грошові кошти. 

Наразі чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування здійснюється слідчими п’ятого слідчого відділу (з дислокацією у місті Чернігові) Територіального управління ДБР, розташованого у місті Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 476