Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2017

Затримано прокурора місцевої прокуратури, яким організовано злочинну схему збуту амфетаміну

Генеральною інспекцією Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309 КК України за фактом зберігання та збуту наркотичних засобів вчинених працівником прокуратури за попередньою змовою групою осіб.

У ході досудового розслідування встановлено, що прокурор місцевої прокуратури Чернігівської області діючи за попередньою змовою із іншими особами, з метою власного матеріального збагачення, організував злочинну схему збуту психотропної речовини – амфетаміну наркозалежним особам.

Слідчими Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України спільно із слідчими прокуратури Чернігівської області та співробітниками СБ України в Чернігівській області 29.06.2017 зазначеного працівника місцевої прокуратури затримано під час перевезення амфетаміну з метою його подальшого збуту.

Крім того, затримано ще 4 осіб причетних до вчинення злочинів у яких вилучено наркотичні речовини. Проводяться першочергові слідчі дії. Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1978