Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади начальника відділу інформаційних технологій Чернігівської обласної прокуратури

Чернігівська обласна прокуратура Чернігівської області, що знаходиться за адресою: вул. Князя Чорного, 9, м. Чернігів, оголошує конкурс на зайняття посади начальника відділу інформаційних технологій Чернігівської обласної прокуратури
Вимоги до кандидата:
Вимоги до рівня професійної компетентності:
Вища освіта за освітнім ступенем не нижче спеціаліста або магістра (спеціальність: «Право» або «Правознавство»)
Володіння державною мовою:
вільне володіння державною мовою.
Стратегічне управління:
бачення загальної картини та довгострокових цілей;
здатність визначати напрям та формувати відповідні плани розвитку;
рішучість та наполегливість у впровадженні змін.
Лідерство:
вміння мотивувати до ефективної професійної діяльності;
сприяння всебічному розвитку особистості;
вміння делегувати повноваження та управляти результатами діяльності.
Встановлення цілей, пріоритетів та орієнтирів:
уміння встановлювати чіткі, реальні, досяжні групові чи індивідуальні цілі та пріоритети;
уміння визначати орієнтири для досягнення групових чи індивідуальних цілей.
Прийняття ефективних рішень:
здатність приймати вчасні та виважені рішення;
спроможність іти на виважений ризик;
автономність та ініціативність щодо пропозицій і рішень.
Ефективність координації з іншими:
здатність налагоджувати зв’язки з іншими структурними підрозділами обласної прокуратури, представниками інших державних органів, в тому числі з використанням цифрових технологій;
уміння конструктивного обміну інформацією, узгодження та упорядкування дій;
здатність до об’єднання та систематизації спільних зусиль.
Професійні знання:
Знання:
Конституції України;
Закону України «Про державну службу»;
Закону України «Про запобігання корупції»;
Закону України «Про прокуратуру»;
Положення про Єдиний реєстр досудових розслідувань, порядок його формування та ведення, затвердженого наказом Офісу Генерального прокурора від 30.06.2020 № 298;
наказу Офісу Генерального прокурора від 17.03.2021 № 69 «Про організацію діяльності органів прокуратури з питань ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань, статистики та її аналізу»;
Положення про службу захисту інформації кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг органів прокуратури України, затвердженого наказом Генерального прокурора від 12.01.2021 № 3.
Для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби (https://career.gov.ua) до 16:00 год. 11.06.2021 подаються документи:
1) заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (далі - Порядок);
2) резюме за формою згідно з додатком 2-1 Порядку, в якому обов’язково зазначається така інформація:
прізвище, ім’я, по батькові кандидата;
реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;
підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;
відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах у відповідній сфері, визначеній в умовах конкурсу, та на керівних посадах (за наявності відповідних вимог);
3) заява, в якій кандидат повідомляє, що до нього не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно нього відповідно до зазначеного Закону.
Подача додатків до заяви не є обов’язковою.
Додаткові (необов’язкові) документи:
Заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби.
До посадових обов’язків входить:
1.    Загальне керівництво діяльністю відділу, організація, спрямування і контроль роботи працівників відділу з урахуванням організаційно-розпорядчих документів, планів роботи, рішень нарад у керівництва Офісу Генерального прокурора, обласної прокуратури.
2.    Здійснення розподілу функціональних обов’язків між працівниками відділу.
3.    Внесення пропозицій щодо призначення, переміщення, звільнення з посад працівників відділу, заохочення чи накладення на них дисциплінарних стягнень, присвоєння рангів, змін в оплаті їх праці.
4.    Організація діяльності відділу щодо забезпечення органів прокуратури комп’ютерною та оргтехнікою, інформаційними системами, програмним забезпеченням, відповідними витратними матеріалами, послугами електронного цифрового підпису.
5.    Забезпечення розробки пропозицій щодо придбання, ремонту, поточного обслуговування, розподілу комп’ютерної техніки.
6.    Організація впровадження у практичну діяльність органів прокуратури новітніх інформаційних технологій, які базуються на міжнародних стандартах, надання консультацій з цих питань.
7.    Здійснення контролю за супроводженням впроваджених програм та роботою наявних технічних рішень щодо виявлення недоліків у ході їх експлуатації.
8.    Відповідальність за безпеку технічного обладнання та програмного забезпечення Центру сертифікації ключів Офісу Генерального прокурора.
9.    Виконання обов’язків адміністратора віддаленого Центру сертифікації ключів Офісу Генерального прокурора, видання електронних ключів, підтвердження видачі, блокування, розблокування та скасування ключів доступу користувачів до Єдиного реєстру досудових розслідувань, які видаються посадовими особами віддаленого Центру сертифікації ключів Офісу Генерального прокурора.
10.    Забезпечення виконання заходів з питань інформаційної безпеки та технічного захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах та в автоматизованих системах на об’єктах інформаційної діяльності обласної прокуратури.
11.    Організація проведення навчальних заходів, ініціювання розробки проєктів загальних методичних рекомендацій та інших документів методичного спрямування з питань інформатизації.
12.    Здійснення функції адміністратора, проведення всіх необхідних процедур обслуговування комп'ютерної техніки з обмеженим доступом.
13.    Забезпечення захисту персональних даних в інформаційній (автоматизованій) системі «Єдиний реєстр досудових розслідувань», зокрема у віддаленому Центрі сертифікації ключів Офісу Генерального прокурора.
14.    Здійснення організаційного та методичного забезпечення застосування електронного цифрового підпису в обласній та окружних прокуратурах.
Умови оплати праці:
посадовий оклад – 8800 грн., надбавки та доплати відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»;
надбавки до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» (зі змінами)
Дата і час початку проведення тестування кандидатів:
Тестування ‒ 16 червня 2021 року о 10 год. 00 хв.
Місце або спосіб проведення тестування:
Чернігівська обласна прокуратура, м. Чернігів, вул. Князя Чорного, 9 (проведення тестування за фізичної присутності кандидата)
Місце або спосіб проведення співбесіди:
Чернігівська обласна прокуратура
м. Чернігів, вул. Князя Чорного, 9
(проведення співбесіди за фізичної присутності кандидатів)
Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу:
Устиненко Сергій Олександрович
(0462) 77-45-81
ch.obl.proс[email protected]

 

кількість переглядів: 403