Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Статистична інформація

 

11.01.2016

Стан розгляду запитів на інформацію органами прокуратури Чернігівської області за 2015 рік

На виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» органами прокуратури області вживалися заходи, спрямовані на забезпечення права осіб на інформацію.
Упродовж року до органів прокуратури області надійшло 100 (безпосередньо до прокуратури області – 60) запитів на інформацію.
За результатами розгляду надано інформацію на 74 (41) запити, роз’яснення – 18 (11), направлено іншим розпорядникам – 7 (7), в тому числі – 5 підпорядкованим прокурорам, залишок на кінець звітного періоду складає 2 запити.
Найбільше запитів розглянуто з питань досудового слідства – 33 (9) та з інших питань – 33 (22), кадрових питань – 16 (11), організаційно-розпорядчої діяльності – 8 (3), у т.ч. про надання статистичної інформації – 6 (3), представництва інтересів громадян та держави в суді – 2 (2).
Всі інформаційні запити вирішено протягом строку, встановленого Законом.
Переважна їх більшість надійшла поштою – 40. Крім того,  електронною поштою – 38, з особистого прийому – 21 та 1 запит прийнято по телефону.
Значна кількісті запитів надійшла від громадян – 71, громадських організацій – 14, засобів масової інформації – 9 та 6 запитів від юридичних осіб.
Органи прокуратури області й надалі будуть неухильно виконувати вимоги Закону України «Про доступ до публічної інформації.
 
Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень, запитів, зв’язків з
громадськістю та засобами масової інформації                         

кількість переглядів: 752