Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.07.2015

Інтернет-видання "Чернігівщина: події і коментарі": Прокуратура Чернігівської області вирішила поступитися своєю парковокою, яка розташована перед центральним входом, заради організації двостороннього руху по вул.Князя Чорного. За словами прокурора Чернігівщини Віктора Носенка, всі знаки, які означають односторонній рух по цій вулиці, будуть демонтовані та замінені тими, які відображатимуть двосторонній рух.

Події і коментарі

 Прокуратура області поступається своєю парковкою заради організації двостороннього руху

Микола Звєрєв та Віктор Носенко
Прокуратура Чернігівської області вирішили поступитися своєю парковокою, яка розташована перед центральним входом, заради організації двостороннього руху по вул.Князя Чорного.
Відповідне рішення про реорганізацію руху, на прохання громади, було прийняти виконавчим комітетом Чернігівської міської ради 24 червня.
 
За словами прокурора Чернігівщини Віктора Носенка, всі знаки, які означають односторонній рух по цій вулиці будуть демонтовані та замінені тими, які відображатимуть двосторонній рух.
 
За словами голови Чернігівської обласної ради Миколи Звєрєва, який також був присутній на брифінгу, не зважаючи на односторонній рух біля прокуратури, чернігівці все одно продовжували їздити у двосторонньому напрямку, тим самим порушуючи правила дорожнього руху. «Виконком прийняв правильне рішення для більш зручного пересування громадян»,- відзначив Звєрєв.
 
 

Автор: Чернігівщина: події і коментарі

кількість переглядів: 3118