Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.07.2018

Апеляційним судом за скаргою прокурора ухвалено вирок, яким винного за нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть, засуджено до 9 років позбавлення волі

  

Апеляційним судом Чернігівської області 02.07.2018 задоволено апеляційну скаргу прокурора та скасовано, у зв’язку із м’якістю призначеного покарання, вирок Козелецького районного суду стосовно місцевого мешканця, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, заподіяв потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, від яких останній помер.

Прокурором доведено, що ступінь тяжкості вчиненого злочину, його суспільна небезпечність, обставини справи, позиція потерпілої щодо призначення покарання та поведінка обвинуваченого, який у скоєному не розкаявся не давали підстав суду призначати покарання, наближене до мінімального за санкцією ч. 2 ст. 121 КК України.

Суд апеляційної інстанції погодився з доводами прокурора та ухвалив вирок, яким обвинуваченому призначено покарання за нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого у виді позбавлення волі на строк 9 років.


Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1803