Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.05.2023

Трьом мешканцям Корюківщини повідомлено про підозру у вбивстві сім’ї з міста Києва

  

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру трьом мешканцям Корюківщини в умисному протиправному заподіянні смерті двох і більше осіб, вчиненому з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб (п. 1, 2, 6, 12 ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства підозрювані розстріляли автівку сім’ї з міста Києва, яка вирушила в Чернігівську область для покупки автомобіля та заволоділи майном потерпілих. Для приховання слідів злочину зловмисники підпалили транспортний засіб та закопали тіла загиблого подружжя та їхнього 4-річного сина неподалік від місця вчинення злочину.

Наразі правопорушників затримано, вирішується питання щодо обрання їм запобіжних заходів.

Викриття протиправної діяльності проводилося слідчими СУ ГУНП в Чернігівській області, РВП ГУНП в Чернігівській області, співробітниками УСР ДСР Національної поліції України, за силової підтримки спецпідрозділу КОРД.

Досудове розслідування за вказаним фактом триває.

     

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 209