Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.08.2020

На контрафактну продукцію орієнтовною вартістю 2 мільйони гривень накладено арешт

  

 Новозаводський районний суд міста Чернігова задовольнив підтримане прокуратурою області клопотання слідчого поліції та наклав арешт на контрафактну продукцію орієнтовною вартістю 2 мільйони гривень.   

Нагадаємо, що 7 серпня 2020 року правоохоронцями у ході проведених санкціонованих обшуків вилучено майже 2 тонни спреду, упаковки з фірмовим найменуванням продукції різних торгових марок, які фігуранти провадження збиралися використати для пакування низькоякісної молоковмісної сировини, а також 100 пачок вже розфасованої продукції.

За даними слідства, троє мешканців Чернігівської області реалізовували вищевказаний продукт під виглядом масла іноземного виробництва. Зокрема, для організації такого «бізнесу» купували спред, фасували його в упаковки та клеїли на них етикетки з логотипами іноземної торгової марки. «Власну продукцію» особи тривалий час постачали до продуктових магазинів у різні регіони України.

Наразі вживаються заходи щодо встановлення інших осіб (володільців торгових марок), яким завдано збитки неправомірними діями фігурантів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України, триває.
   
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

кількість переглядів: 1158