Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.11.2020

Північним апеляційним господарським судом підтримано позицію прокурора щодо передачі частини гуртожитку у комунальну власність

  

Як повідомлялося раніше, за позовом обласної прокуратури частина гуртожитку державного житлового фонду, розташованого у місті Чернігові по проспекту Перемоги була передана в комунальну власність територіальної громади міста. Як результат, 46 сімей, які в ньому проживають, отримали можливість скористатися правом приватизації житла.

Позицію прокуратури області щодо необхідності передачі приміщення у комунальну власність підтримано рішенням господарського суду Чернігівської області, яке залишено без змін Північним апеляційним господарським судом та Верховним Судом.

Водночас відповідач у справі подав заяву про перегляд рішення суду за нововиявленими обставинами.

За активної участі прокурора, судом першої інстанції у задоволенні заяви відмовлено. Вказане рішення оскаржено в апеляційному порядку.

За результатами розгляду справи та оцінки наданих сторонами доказів, Північним апеляційним господарським судом у задоволенні апеляційної скарги відмовлено. Відтак, судом ще раз підтверджено необхідність передачі частину гуртожитку  державного житлового фонду, розташованого у місті Чернігові по проспекту Перемоги у комунальну власність територіальної громади міста.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури


кількість переглядів: 1009