Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.03.2021

Винного у ДТП з тяжкими наслідками колишнього співробітника ДСНС засуджено до позбавлення волі

  

Носівським районним судом 09.03.2021 завершено розгляд кримінального провадження за обвинуваченням 35-річного колишнього командира одного з підрозділів ДСНС, який 23.07.2020 вчинив смертельну дорожньо-транспортну пригоду.

Прокурором доведено, що обвинувачений в нічний час керував автомобілем марки «VOLKSWAGEN TRANSPORTER» та, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, ігноруючи вимоги дорожнього знаку «Дати дорогу» та всупереч вимогам Правил дорожнього руху України, у м. Носівка, не переконавшись, що це буде безпечним, виїхав на нерегульоване перехрестя вулиць, де допустив зіткнення з мотоциклом під керуванням 19-річного місцевого мешканця.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій мотоцикла загинув на місці, а його пасажир отримав тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

За наслідками судового розгляду кримінального провадження обвинуваченого визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.  2 ст. 286 КК України та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на  2 роки.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 971