Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.06.2021

Обвинувальний акт стосовно учасників злочинної групи, які збували наркотичний засіб, скеровано до суду

         

Чернігівською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно учасників злочинного угруповання, які на території м. Чернігова зберігали та збували наркотичний засіб - метадон (ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 309, ч. 1 ст. 321, ч. 3 ст. 321 КК України).

Установлено, що мешканець м. Чернігова з метою отримання грошових коштів, шляхом незаконного збуту наркотичних засобів на території м. Чернігова, у кінці травня 2020 року створив та очолив стійку організовану злочинну групу, до складу якої залучив двох наркозалежних осіб раніше судимих, у тому числі за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів. Учасники злочинної групи зберігали та збували на території Чернігова наркотичний засіб метадон (фенадон), обіг якого обмежений.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 727