Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.03.2023

Повідомлено про підозру двом учасникам злочинної групи, які виготовляли та збували психотропні речовини

  

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом мешканцям області у незаконному виготовленні, зберіганні та збуті психотропної речовини, обіг якої обмежено, у особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства учасники групи виготовляли, зберігали та збували психотропну речовину «амфетамін» в особливо великих розмірах. Під час проведення обшуку домоволодіння одного з фігурантів виявлено та вилучено порошкоподібну речовину білого кольору, каністри з хімічними рідинами та грошові кошти, отримані від незаконної діяльності.

Наразі підозрюваних затримано та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Викриття протиправної діяльності проводилося співробітниками Управління СБУ в Чернігівській області, УБН ДБН Національної поліції спільно зі слідчими СУ ГУНП в Чернігівській області.

Досудове розслідування за вказаним фактом триває.

 

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 615