Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2023

Учасника організованої злочинної групи засуджено до 10 років позбавлення волі

  

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом визнано винним 44-річного мешканця міста Чернігова у незаконному придбанні і зберіганні з метою збуту наркотичного засобу, сильнодіючого лікарського засобу, вчиненого організованою групою, придбанні та зберіганні без мети збуту наркотичного засобу, обіг якого обмежено (ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 321, ч. 1 ст. 309  КК України). Його засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За даними слідства, чернігівець протягом 2020-2021 років разом зі спільниками займався злочинною діяльністю, пов’язаною з незаконним збутом наркотичного засобу, обіг якого обмежено. Будучи активним учасником злочинної групи, чоловік регулярно отримував наркотичний засіб – метадон (фенадон), незаконно зберігав його, фасував дрібними порціями та у подальшому збував наркозалежним жителям міста Чернігова.

Під час обшуку виявлено та вилучено 4 паперових згортки з речовиною, яка містить у своєму складі метадон (фенадон) та сильнодіючий лікарський засіб – дифенгідрамін (димедрол), 4 таблетки метадону, мобільні телефони, грошові кошти.

Наразі вирок не набрав законної сили.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2827